"Повинні воювати всі": Раміна Есхакзай висловилася про закон про мобілізацію

За словами дівчини, вона теж піде воювати, якщо це буде потрібно.

25 грудня Кабінет міністрів вніс до Верховної Ради законопроект про вдосконалення мобілізації та військового обліку. Документ передбачає ряд змін - від зниження мобілізаційного віку до відповідальності за неявку до військкомату.

Даний законопроект викликав шквал емоцій в мережі. На це відреагувала і інтерв'юер Раміна Есхакзай, яка з початку повномасштабної війни їздить по гарячих точках і робить інтерв'ю з військовими.

На своїй сторінці в Instagram вона написала, що воювати повинні всі.

"Вважаю, що воювати повинні всі. Навіть я, якщо буде потрібно. А ви як думали? Це війна. Реальна війна", - написала Раміна.

Шанувальники дівчини негативно відреагували на таке її висловлювання. Вони почали ставити питання щодо того, що буде з економікою України, якщо всіх мобілізують. Також деякі підписники висловилися щодо того, що йти на війну чи ні - це вибір кожної людини, а мобілізувати прямо з вулиці нікого не можна.

На ці коментарі Раміна відповіла досить різко:

"Мені соромно за всі ці коментарі. За нас з вами загинуло стільки молодих хлопців і дівчат, а деякі досі не зрозуміли, що це війна".

До слова, щодо цього також висловився блогер Богдан Беспалов. Він розповів, що Раміна висуває подібні наративи для того, щоб потім отримати крісло у Верховній Раді.

"Раміна відпрацьовує потрібні меседжі. Взагалі дуже багато питань до її діяльності. Тільки натякну, що в майбутньому Раміна хоче/планує (про це часто говорять) зайняти крісло у Верховній Раді", - написав блогер у своєму Telegram-каналі.

Нагадаємо, раніше український режисер розкритикувала ухильників.

Вас також можуть зацікавити новини: