Дружина Віктора Павліка розчулила "ангельською" фотосесією свого сина

Катя Репяхова показала архівні фото свого первістка.

Український музикант Віктор Павлік минулого року одружився зі своєю помічницею Катериною Репяховою. Пару не бентежила ні 28-річна різниця у віці, ні наявність у чоловіка законної дружини (до слова, третьої). На початку цього року вони повідомили новину про поповнення, а вже 15-го червня в родині народився син, якого назвали Михайлом. 

Читайте такожОлег Винник розповів про жахливу ДТП: співак дивом залишився живий (відео)Молода мама у своєму мікроблозі часто ділиться знімками свого первістка. Цього разу вона вирішила показати своїм фоловерам, як мав вигляд синочок на 8-ий день після пологів. Вона організувала фотосесію - newborn (з англійської перекладається як новонароджений, - УНІАН), яка надзвичайно популярна. Малюк був зображений з різних ракурсів.

"Який милий", "Дуже мило", "Помітно підріс", "Просто вау", "Хороший", "Клас!", "Приголомшливі фото", "Дуже змінився, але який же ангелик", — підписники залишилися в захваті.  

Історія кохання Віктора Павліка та Катерини Репяхової:

Перша зустріч майбутнього подружжя відбулася на початку нульових. Тоді Репяхова побувала на концерті Павлика в місті Трускавець, саме тоді вона стала його прихильницею. Але познайомилися закохані через кілька років, у 2015 році. Протягом довгого часу дівчина була в статусі коханки, але незабаром музикант розлучився зі своєю третьою дружиною. Він зазначає, що щасливий у новому шлюбі. 

Нагадаємо, раніше Катерина Репяхова в інста-сторіз розповіла, що старші діти її чоловіка досі не прийшли до них у гості, щоб познайомиться з молодшим братом Мішею.

Вас також можуть зацікавити новини: