"Двійник" Зеленського спародіював Ані Лорак: "Мізки залишилися в Києві" (відео)

Юрій Великий показав, як би зрадниця давала нове інтерв'ю пропагандисту Корчевникову.

Гуморист Юрій Великий, якого називають "двійником" президента України Володимира Зеленського, показав нову пародію на опальну співачку Ані Лорак. Її ганебне інтерв'ю росіянці Жигаловій мало кого залишило байдужим, в ньому зрадниця не змогла назвати війну війною і заявила, що одного разу людям "доведеться вибачитися".

Великий вирішив не пародіювати те, що Лорак наговорила у Жигалової. Замість цього він показав, як би співачка розповідала про свої "страждання" російському пропагандисту Борису Корчевникову. Його гуморист назвав "Нахлебніковим".

"Я була розбита емоційно. Тут руки, тут груди, тут п*па, де повинна бути голова. Мізки взагалі незрозуміло де з 2014 року, може десь в Києві залишилися. Я ж не можу за ними зараз з'їздити", - заявив Великий в образі Лорак.

Комік висміяв те, що співачка боїться називати війну війною, а замість цього говорить про "ситуацію". Великий пройшовся і по спробах зрадниці всидіти на двох стільцях. Співачка почала зустрічатися з "духовним учителем" і йогом якраз для того, щоб навчитися сидіти одразу на трьох стільцях.

"Багато хто мене не зрозумів, в першу чергу, я сама. І тоді я вирішила замовкнути. Мені було так боляче усвідомлювати, що всі мої рідні люди там, в Україні. Під бомбардуваннями, без світла, води, тепла і їм абсолютно наплювати на те, як важко мені тут. У якийсь момент я розумію, що зараз розплачуся... Ні, зараз не вийде, трохи пізніше. Переді мною і українцями стоїть стіна нерозуміння. Я дуже намагалася пробити цю стіну, але поки вийшло пробити тільки дно. Мені боляче це усвідомлювати, я і подумати не могла, що в XXI столітті у людей можуть так швидко закінчуватися гроші", - пожартував Великий.

Пародія на Лорак від Юрія Великого - відео

Реакція мережі на пародію від "двійника" Зеленського

Коментатори були в захваті від нової пародії Великого. Вони пишуть, що комік вдало висміяв не тільки Лорак, а й пропагандиста Корчевникова, який підіграє Кремлю і намагається змушувати росіян віриту неправді. Користувачі пишуть:

  • "Момент з її сльозами - це взагалі бомба!"
  • "Талановито, тонко, смішно, дохідливо, і реалістично, і художньо. Браво, Юрій, ви робите велику справу "вивертаючи" і "розгортаючи" своїх персонажів"
  • "Річ не тільки в тому, що Юрій пародіює голос, а й підкреслює сутність цих людей. Дякую Юрію і всім, хто допомагає йому писати ці тексти. Це і розумно, і смішно"

Нагадаємо, раніше пародію на Лорак показала зірка українського дубляжу. Вона довела мережу до сміху своєю версією ганебного інтерв'ю співачки.

Вас також можуть зацікавити новини: