Приниження та брехня: Джонні Депп у суді розповів про пекельне життя в шлюбі з Ембер Херд (фоторепортаж)

За словами актора, він вирішив розлучитися з Херд після того, як вона "наклала" в ліжко.

© REUTERS
© REUTERS
© REUTERS
© REUTERS
© REUTERS
© REUTERS
© REUTERS
© REUTERS
© REUTERS
© REUTERS
© REUTERS
© REUTERS
© REUTERS
© REUTERS

У вівторок, 7 липня, в Лондоні стартував гучний судовий процес, який ініціював знаменитий голлівудський актор Джонні Депп.

Він звинувачує британську газету The Sun у тому, що вона упереджено висвітлювала його шлюборозлучний процес з актрисою Ембер Херд.

Читайте такожПодруга Ембер Херд відмовилась підтримати її у суді проти Джонні Деппа Як пише popcornnews, у суді Джонні назвав колишню дружину «розважливою жінкою», а себе - «легкою здобиччю». Депп запевняє, що Ембер, «нарцисична соціопатка», брехала і лестила йому, щоб вийти за нього заміж. Актор підкреслив, що його «ніщо в житті так не турбувало», як слова і вчинки Херд.

За словами актора, час, який він провів з Ембер, був «украй нещасливим»: «Вона розважлива соціопатка з розладом особистості. Тепер я впевнений, що вона прийшла в моє життя, щоб відняти у мене все, що можна, а потім знищити все, що від мене залишиться».

За словами Деппа, вона часто принижувала його, називала «товстим старим» і «жахливим батьком».

Також Джонні сказав, що вирішив розлучитися з Херд після того, як вона наклала» в ліжко. Ембер, за його словами, назвала це «невинним жартом».

Актор запевнив, що ніколи в житті він не ображав ні Херд, ні інших жінок: «Я вважаю, що це потужна і головна частина мого морального кодексу. Я ніколи не вдарю жінку, ні за яких обставин, ні в який час. Це просто немислимо для мене, цього ніколи не станеться».

Раніше УНІАН писав, як Ембер Херд зізналася, що била Джонні Деппа.