Херд звинуватила Деппа у домашньому насильстві / Фото Сплетник

Близька подруга акторки Ембер Герд, активістка руху за гендерну рівність #MeToo Аманда де Кадене різко відмовилася підтримувати її у суді проти Джонні Деппа.

Таке рішення Кадене прийняла після того, як почула записи, на яких Ембер погрожує Джонні кинути у нього щось важке і наказує йому замовчати. Поведінка Герд настільки обурила Аманду, що вона відмовилась свідчити на її користь, повідомляє ТСН.

Аманда де Кадене є відомим фотографом / Фото instagram.com/amandadecadenet/

Читайте такожУ мережу злили фото зради Ембер Херд з Ілоном Маском

Відео дня

"Я дізналася факти, які змінили мій погляд на справу. Коли я почула перший запис, на якому Ембер застосовує вербальне насильство по відношенню до Деппа, мене це налякало. Ембер стверджувала, що запис було змінено захистом Джонні. Я сподівалася, що вона візьме не себе відповідальність, але цього не сталося. Відтоді ми не спілкувалися і я зрозуміла, що людина, якій я вірила, не була зі мною чесною", - прокоментувала Кадене 

Як повідомляв раніше УНІАН, раніше стало відомо про те, що чотири адвокати Ембер Герд відмовилися працювати з нею в справі проти Джонні Деппа. Захисники акторки подали заяву про вихід зі справи про наклеп.

Актори познайомились під час знімань кінострічки "Ромовий щоденник". У лютому 2015 року зіркова пара зіграла весілля, а через 15 місяців Герд подала на розлучення і звинуватила чоловіка у домашньому насильстві. 

Однак сам Депп досі заперечує цю інформацію, стверджуючи, що Ембер ніколи не бив. Актор навіть подав позов про наклеп, щоб довести, що всі звинувачення в домашньому насильстві, висунуті Ембер проти нього, засновані на брехні.

Якщо представникам актора вдасться це довести, їй загрожує до трьох років в'язниці.