Фіналісти Нацвідбору Tember Blanche назвали свого головного конкурента

Артисти зізналися, що не конкурують за перемогу, оскільки всі пісні учасників цього року гідні, щоб представляти Україну на Євробаченні.

Дует Олександри Ганапольської та Владислава Лагоди вважає, що в Нацвідборі на Євробачення-2023 немає місця конкуренції та вигризанню перемоги, оскільки головна ідея - показати світові ідентичність нашої культури. Ось що Tember Blanche розповіли в ексклюзивному інтерв'ю УНІАН:

"Ми не ставимося до цього конкурсу як до чогось такого, де треба йти по головах, прямо конкурувати, вигризати перемогу. Особливо цього року. Тому що у нас є, у кого вигризати перемогу. Конкурс – це, скоріше, просто свято музики, всі пісні з десятки Нацвідбору достойні поїхати на Євробачення, за жодну не буде соромно. Так, якісь більше підходять на Євробачення, якісь менше". 

Музиканти з Tember Blanche все ж вважають своєю конкуренткою Марину Круть. І то, тільки тому, що у них одна цільова аудиторії.

"Але якщо чесно судити по аудиторії, то у нас, наприклад, суміжна аудиторія з Мариною Круть. Наша слухає її, а її – нас. Якщо говорити з огляду на це, то тоді можна було б назвати її нашим головним конкурентом. Але це все одно ні в якому разі не конкуренція за перемогу - це просто як така конкуренція, серед спільної аудиторії", - додали артисти. 

Нацвідбір на Євробачення-2023: головне

Фінал Нацвідбору відбудеться в Києві 17 грудня. За право представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі в Ліверпулі наступного року боротимуться 10 представників. 

Відомо, що з метою безпеки фінал Нацвідбору пройде в укритті. 

Журі конкурсу - Тарас Тополя, Джамала та Юлія Саніна. Це перший в історії українського Нацвідбору випадок, коли членів журі обирали українці шляхом голосування (опитування проводилося в додатку "Дія").

Вас також можуть зацікавити новини: