Фреймут зізналася, що її доньку цькують через зовнішність

Екс-ведуча програм "Ревізор" та "Інспектор Фреймут" зазначила, що її старша донька Злата дуже творча та добра людина.

Ведуча Ольга Фреймут відреагувала на те, що у коментарях до фотографій її старшої доньки Злати Мітчел часто пишуть образи через зовнішність. Як розповіла Фреймут в інтерв’ю "КП", вона не розуміє тих людей, які ведуть справжнє цькування щодо 16-річної дитини. Також зірка додала, що "під роздачу" потрапив і коханий Злати.

"Мені дуже прикро, що мою Злату обговорюють в інтернеті, навіть коли навколо війна, і нам особливо треба проявляти манери, стриманість і толерантність. Коли вона показала фотографії з бойфрендом, то більшості людям здалося, що в нього не такий колір шкіри. Чесно, це мене обурює, бо зараз увесь світ схилився до України, простягає нам руки, а ми в цей час проявляємо якийсь расизм", - зазначила Ольга. 

Вона додала, що не проти творчих проявів доньки. Фреймут підкреслює - вона і Злата - різні особистості, тому у кожного свій шлях, своя поведінка, свої схильності. 

"Фігура, поза, вираз обличчя, порівняння Злати зі мною – це дуже неправильно, тому що я – є я. Так, я дуже люблю етикет, я досить стримана. А Злата – є Злата. Вона – окремий всесвіт. У мене троє дітей, і всі вони абсолютно різні. Я впевнена, що всі багатодітні мами можуть це підтвердити. Ми всім даємо однакове виховання, але кожен обирає собі свій шлях. І я б не хотіла, щоб Злата зламала свою особистість через те, що її мама колись була відомою в Україні, викладачка етикету чи прихильниця якихось категоричних речей. Навпаки - я у Злати вчуся легкості, любові до свого тіла, до себе, якою я є. Тому що з віком, звичайно, з’являються якісь фізичні недоліки, і саме Злата вчить мене бути природною і в гармонії з собою", - резюмувала знаменитість. 

Втім раніше у Ольги була інша думка щодо поведінки підлітка.

Нагадаємо, Злата Мітчел дійсно доволі часто публікує відверті фото, де демонструє своє тіло. Вони збирають багато коментарів від аудиторії.

Вас також можуть зацікавити новини: