Галкін гостро пожартував про особисте життя Кіркорова (відео)

Шоумен розповів про сексуальну орієнтацію співака.

Російський комік Максим Галкін, який підтримав Україну, на черговому сольному концерті висміяв путініста Філіпа Кіркорова. Прямо зі сцени він сказав:

"Чим більше наша держава бореться з гомосексуальністю на сцені, тим більше в гейство вдаряється Філіп. Мені іноді здається, що він зрозумів, що політичний притулок йому Європа точно не надасть і він сподівається на сексуальний".

Зазначимо, Філіп Кіркоров всіляко підтримує злочинний режим Кремля. Артист неодноразово відвідував окупантів, які прийшли на українську землю вбивати мирне населення.

Однак при зустрічі з українцями за кордоном він не був такий красномовний. Щоразу Кіркоров намагався втекти від питань про повномасштабне вторгнення.

Позиція Максима Галкіна щодо війни в Україні

На початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну Галкін з родиною переїхав до Ізраїлю. Він відкрито засудив велику війну і неодноразово висміював владу Кремля. 

За це його визнали "іноагентом". Довгий час шоумен хвалився цим почесним званням, проте зовсім недавно звернувся до суду з проханням зняти з себе цей статус. Відомо, що йому відмовили

Вас також можуть зацікавити новини: