Гросу, Приходько, Дзідзьо: зірки, чиє весілля було на межі зриву

Українські селебріті спізнюються не тільки на концерти, а й на власні весілля.

У українських зірок зазвичай дуже щільний графік, тому вони не завжди можуть виділити час на особисті справи. Деякі з них примудрилися запізнитися навіть на власне весілля. Хто з селебріті змусив мучитися від очікування свого коханого дізнавався "Зірковий шлях".

Катерина Кухар та Олександр Стоянов

За їхнім весіллям спостерігала вся Україна. Вони дали один одному обітницю в прямому ефірі шоу "Танці з зірками". І якщо на екрані все було ідеально, то в реальності і Катя, і Олександр запізнилися на розпис. Відзначимо, що подружжя вже багато років разом і виховують двох дітей, але ось офіційно вони оформили стосунки тільки два роки тому.

Дмитро Ступка і Поліна Логунова

Поліна Логунова розповіла, що в день весілля на дорогах були жахливі затори. Тому вони з актором Дмитром Ступкою пережили справжній стрес поки доїхали до РАГСу. За словами Поліни, Дмитро навіть бив кермо через нерви, але вона всіляко намагалася його заспокоїти. І навіть затори на дорогах не завадили їм таки розписатися.

Дзідзьо і Славія

Співачка Славія змусила мучитися від очікування під РАГСом свого коханого Дзідзьо. Перед весіллям вона сама збирала квіти, щоб прикрасити приміщення. За словами співачки, Дзідзьо дуже любить ліс і квіти. Попри її запізнення весілля все ж відбулося, церемонія була шалено красивою. Ось тільки навесні 2021 року стало відомо про їх розлучення.

Читайте такожУкраїнська зірка Playboy розірвала стосунки зі своїм нареченимАнастасія Приходько та Олександр

Співачка Настя Приходько розповіла дуже кумедну історію їх запізнення з майбутнім чоловіком. Виявляється, вони були за містом. У день весілля вони прокинулися занадто пізно, бо проспали. Потім почали похапцем збиратися, а по дорозі і зовсім прокололи колесо автомобіля. У зв'язку з цим у зірки вже не було часу на збори, тому заміж вона виходила в спортивному костюмі.

Аліна Гросу та Олександр Комков

Церемонія одруження Аліни і Олександра взагалі опинилася на межі зриву. І якщо молодята приїхали вчасно, то ведуча запізнилася аж на чотири години. У підсумку закоханих розписав артист Павло Зібров, який був серед запрошених. Відзначимо, зараз Аліна Гросу і Олександр Комков в розлученні.

Нагадаємо, раніше стало відомо, хто із зірок влаштовує скандали чоловікам за "лайки" в Instagram.

Вас також можуть зацікавити новини: