Хюррем-султан не впізнати: зірка "Величного століття" екстремально схудла (фото, відео)

Актриса вже похвалилася результатами схуднення.

Зірка серіалу "Величне століття" Мер'єм Узерлі здивувала фанатів. Актриса екстремально схудла і сильно змінилася. 39-річна Узерлі нібито знову стала 20-річною.

У своєму Instagram актриса вже показала результати схуднення. Вона влаштувала фотосесію і з радістю позувала на камеру. Узерлі, судячи з усього, дуже задоволена своєю новою зовнішністю.

На нових фото актриса приміряла коротку сукню і туфлі на високих підборах. Раніше вона обирала більш "закриті" наряди і рідко фотографувалася в повний зріст. Нині Узерлі, судячи з усього, вирішила показати всьому світу, як їй вдалося схуднути.

Однак не всі фанати оцінили нові знімки. Коментатори помітили, що у Узерлі вже "стирчать кістки", а її обличчя сильно змінилося. Від пухких щічок, якими вона підкорила глядачів "чудового століття", не залишилося і сліду. Коментатори пишуть:

  • "Хюррем-султан не впізнати, що ви з собою зробили?"
  • "Красиво, але пора зупинитися"
  • "Занадто худі плечі, вам краще повернути колишні форми".

Який вигляд мала Узерлі раніше

Відомо, що для зйомок в серіалі "Величне століття" Мер'єм Узерлі спеціально набирала вагу. Їй довелося погладшати, щоб отримати роль. Актриса "наїдала" щоки, але після завершення зйомок вирішила повернутися до колишньої форми.

Однак багато фанатів вважають, що Узерлі не варто настільки наполегливо худнути. Образ Хюррем-султан запав у душу багатьом глядачам саме завдяки її фігурі. 

Нагадаємо, раніше в мережі показали сильно постарілу Нігяр з "Величного століття".

Вас також можуть зацікавити новини: