Ігор Кондратюк пояснив, чому "хороших росіян" не існує

Український продюсер вважає, що навіть ті, хто позиціонує себе як "хороші росіяни", нічого не роблять для припинення війни.

Український продюсер Ігор Кондратюк розповів, що не так з "хорошими росіянами", які не підтримують війну в Україні і кровожерливу політику Путіна. Своєю думкою він поділився в Facebook-блозі. 

"Замість того щоб, користуючись своїми зв'язками і певним авторитетом, переконувати уряди країн Європи і світу не співпрацювати з путінською РФ, посилювати санкції і ембарго проти РФ для прискорення закінчення війни і знищення кремлівського тоталітарного режиму, вони розповідають світу (і наївним українцям десятках ютюбканалів) про те, хто такий Путін, що там всередині Росії ("не все так однозначно, є нормальні люди, навіть у Кремлі").

Про те, що російську культуру не варто ізолювати/ігнорувати/х*рити навіть зараз. Серйозно? Це головна проблема сучасності? Вони дають аналіз справ на фронті, а також розповідають, якою буде "їхня" Росія після х*йла, як важко жити росіянам, вимушеним тікати від режиму Путіна, і т.д", - написав Ігор Кондратюк.

Він уточнив, що для нього фраза "хороші росіяни" - це оксюморон. 

"Лише спільними діями всіх прогресивних людей світу можна зупинити і знищити ракову пухлину цивілізації - войовничий імперський Російський нацизм - рашизм", - додав продюсер. 

Нагадаємо, Андрій Макаревич висміяв кремлівську пропаганду. Лідер групи "Машина времени" підтримує Україну з перших днів широкомасштабного вторгнення РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: