"Їсть безперестану": Мірошниченко описав реакцію названого сина на нове життя

Хлопчик навіть не вміє гратися іграшками.

Український ведучий Тимур Мірошниченко розповів, як його названий син відреагував на переїзд. Нещодавно він та його дружина нарешті забрали хлопчика з дитбудинку.

В інтерв'ю виданню Viva ведучий зазначив, що малюк поки що звикає до нового життя. Процес адаптації триває, адже хлопчик увесь час жив без батьківського тепла.

"Для Марселя таке життя зовсім нове. Наприклад, у перші дні, коли не міг заснути, Інна намагалася його заколисати, а він пручався, бо не звик до такого. Не звик, що його обіймають – не розумів, що це. Він сам себе загойдував, бо так робили усі дітки в дитбудинку", - розповів Мірошниченко.

Окрім цього, малюк постійно їсть. Ведучий вважає, що так його названий син реагує на стрес.

"Він їсть безперестану. Це реакція на стрес. Наприклад, він поїв з дітьми, потім Інна собі щось окремо підігріває, він підходить і з нею знову хоче їсти. Не пропускає жодного прийому їжі. Але помалу з часом заспокоюється і прилаштовується до свого нового життя", - додав артист.

За словами Мірошниченка, хлопчик зовсім не вміє гратися звичайними іграшками. У дитбудинку було чимало іграшок, проте ніхто не вчив дітей, як саме їх використовувати. На тлі цього у ведучого навіть виникли певні підозри.

"У дитбудинку багато іграшок, але вони просто лежать в ігровій кімнаті – дітей не вчать, як з ними гратися. І діти там не бувають. Підозрюю, її відкривають тільки тоді, коли приїжджають комісії або потенційні батьки. Коли ми зайшли туди з Марселем, по ньому було видно, що він уперше в цій кімнаті", - додав Мірошниченко. 

Нагадаємо, раніше ведучий розповів, які проблеми виникли у його названого сина через "системне" виховання у дитбудинку.

Вас також можуть зацікавити новини: