Ведучий визнав, що його названий син має проблеми з хребтом / фото instagram

Український ведучий Тимур Мірошниченко вперше розповів про свого сина з дитбудинку. Він розкрив незвичайне ім'я хлопчика. Також ведучий відверто зізнався про проблеми зі здоров'ям дитини.

"Марсель народився на Житомирщині. Народився передчасно і важив всього 1 кг 400 г – це було критично мало. Від нього відмовилися в пологовому будинку. Наступного дня провели операцію, тому що деякі органи були нерозвинені настільки, що це було несумісно з життям. Після цього його перевели в інтенсивну терапію на 4 місяці. Тільки ближче до 5-го місяця він вийшов на показники, з якими мав народитися. Коли лікарі його стабілізували, перевели до дитячого будинку, де він і жив, допоки не зустрів нас. У цей проміжок часу його біологічні батьки жодного разу не з’являлися", - розповів Мірошниченко в інтерв'ю виданню Viva.

Який вигляд має названий син Тимура Мірошниченка / фото Viva

За словами ведучого, хлопчик отримав статус на всиновлення лише тоді, коли йому виповнилося півтора року. А до цього біологічних матір й батька дитини не позбавляли батьківських прав. Мірошниченко вважає це дивним, адже вони навіть не цікавилися долею хлопчика. 

Відео дня
Перші фото названого сина Мірошниченка / фото Viva

Окрім цього, ведучий визнав, що його названий син має проблеми з хребтом. Це сталося через умови та виховання у дитбудинку. 

"У дитячих будинках, які б вони класні не були, немає індивідуального підходу до дітей. Тому в Марселя багато супутніх проблем через це. Там є різні вікові групи: наприклад, діти від 0 до року всі дружно роблять все, що мають робити у такому віці. Ніхто не дивиться на те, наскільки малеча розвинена. В наступній групі від року і старше всі діти мають сидіти на горщику. А те, що ця дитина не відповідає за своїми показниками дітям в рік, усім байдуже. Його все одно посадять на горщик. Тепер у Марселя від цього проблеми з хребтом", - визнав Мірошниченко.

Нагадаємо, раніше Мірошниченко розповідав, що у його названого сина страшний діагноз. Хлопчик може ніколи не заговорити. Попри усі хвороби ведучий та його дружина люблять дитину, вони нарешті забрали названого сина додому декілька днів тому.

Вас також можуть зацікавити новини: