Камалія несподівано оголила стрункі ніжки та захопила мережу (фото)

Співачка приміряла коротенькі шорти, хоча раніше віддавала перевагу більш закритому одягу.

Українська співачка Камалія здивувала фанатів. Вона несподівано оголила стрункі ніжки та відправилася на прогулянку з доньками.

Для велопрогулянки Камалія приміряла коротенькі шорти, світлу футболку з яскравим малюнком та сірі кросівки. Свій образ співачка доповнила чорними окулярами та зібрала волосся у хвостик.  Доньки Камалії обрали для активного відпочинку джинси та футболки. 

Нещодавно вона влаштувала міні-відпустку. Разом з дітьми Камалія відправилася до Бельгії. Ймовірно, нове фото, яке співачка розмістила в Instagram, вона робила під час подорожі.

"Діти лікують. Як же я мрію, щоб усі українські діти були щасливі", - підписала знімок Камалія.

Реакція мережі

У коментарях фани зазначили, що співачці личить такий стиль одягу. Вони пишуть:

  • "Які красуні, очей не відвести! Дуже вас люблю, Камалія, і ваші квіточки такі гарні"
  • "Ці ніжки зводять мене з розуму!"
  • "Клас, дуже гарно!

Що відомо про співачку Камалію

Співачці Наталії Захур (справжнє ім'я Камалії) 46 років. Вона народилася у РФ, проте згодом її батьки переїхали до Львова. Свою кар'єру Камалія почала у 1993 році, коли стала лауреаткою конкурсу "Червона рута". Окрім цього, співачка брала участь у конкурсах краси.

У 2003 році Камалія стала дружиною мільйонера Мохаммада Захура. У шлюбі в них народилися дві доньки. Нещодавно співачка повідомила, що розлучається з Захуром після 20 років шлюбу.

Вас також можуть зацікавити новини: