Каменських і Потап "засвітилися" в Дубаї з російськими зірками

Подружжя зустрілися з Артуром Пирожковим і його дружиною.

Українські артисти Потап і Настя Каменських, які нещодавно відзначили річницю розпису, відпочивають у Дубаї. Вони охоче діляться фотографіями з відпустки і навіть записують відео в TikTok.

Цього разу Потап опублікував на своїй сторінці в Instagram фотографію, на якій вони з Настею позують з російським артистом Артуром Пирожковим (Олександр Ревва, - справжнє ім'я) і його дружиною Анжелікою.

"Люблю фоткатися з красивими людьми. Обожнюю цю парочку, Семен і Одарочка, а точніше Енжі-Бейбі і Алекс - мачо! Красиво, затишно, весело, інформативно і дружно", - підписав фото Потап.

Так, і Потап, і Артур позували в штанях і сорочках, а ось дівчата підібрали більш романтичні вбрання. Настя постала в міні-сукні кольору айворі, яке виконано з глибоким декольте. А ось Анжеліка також підібрала міні-сукню з рукавами-ліхтариками. Обидві дівчини доповнили образ туфлями на високих підборах.

Читайте такожМеладзе подарував Брежнєвій на річницю весілля каблучку за 600 тисяч гривень (фото)Нагадаємо, раніше Настя Каменських розкрила шокуючі подробиці особистого життя.

Вас також можуть зацікавити новини: