Каменських вийшла на зв'язок після тривалої паузи

Виявилося, артистка займалася проблемами свого ментального здоров'я, що, очевидно, з'явилися через війну.

Українська співачка Настя Каменських, яка довгий час зберігала мовчання, зараз вийшла на зв'язок. Артистка повідомила, що з нею все добре.

Зараз вона намагається вливатися в робочий графік, готується до масштабного туру "Я - Україна", а також відновлює заняття спортом. Про це вона розповіла у своєму Instagram-блозі:

"Зараз важкі часи для всіх українців. Але з часом вчимося бути ще більш стійкими. Тому я приділяю багато уваги психологічному здоров'ю зараз і намагаюся бути в режимі. Поступово починаю виходити із замкнутого стану і робити те, що вмію найкраще – творити". 

Повідомляється, що зі своєю концертною програмою Настя планує поїхати українськими містами. 

Каменських уточнила, що через війну у неї був пригноблений стан, проте віра в якнайшвидшу перемогу допомагає їй рухатися вперед і розвивати свою творчість. 

Чим Каменських займається під час війни

Співачка досить часто брала участь у благодійних заходах, а також організовувала свої концерти, щоб збирати гроші для українців. Останнім часом вона рідко з'являлася на публіці. 

Потап, який повернувся в Україну восени 2022 року, також займається благодійністю, а також несе оборону на інформаційному фронті.  

Нагадаємо, Настя Каменських розставила крапки над "і" у стосунках з Потапом.

Вас також можуть зацікавити новини: