Кіркоров влаштував скандал через питання про дивну зачіску (відео)

Співака обурило те, що журналісти звернули увагу на його волосся.

Скандальний співак Філіп Кіркоров не стримав емоції через питання про його дивну зачіску. Путінст перефарбувався в блондина, він укладає свою шевелюру та створює на голові об'ємну кулю. Це не могли не помітити журналісти.

На одному із заходів в РФ Кіркорова запитали, що ж сталося з його волоссям. Це питання його сильно обурило. Співак змінився в обличчі і насилу тримав себе в руках.

"Що значить з зачіскою? Що у тебе з зачіскою?!" -  заявив Кіркоров.

Він не став чекати на відповідь журналіста. Натомість розлючений співак розвернувся і швидко пішов. Судячи з усього, Кіркоров бачить, що його критикують в мережі. А тому він злиться через такі питання.

Для виходу в світ співак обрав екстравагантний образ. Він зробив об'ємне начісування, приміряв кольорові лінзи, нафарбував брови і підвів очі. Крім цього, своє вухо він "прикрасив" величезним павуком з каменів. Ймовірно, Кіркоров думав, що в такому образі його будуть хвалити, а не висміювати.

Кіркорова поставило у глухий кут питання про зачіску - відео

Реакція користувачів мережі

У коментарях під відео мало хто почав захищати Кіркорова. Користувачі відзначили, що співакові варто було готуватися до подібних питань, адже його зачіска дійсно має дуже дивний вигляд. Також вони пишуть:

  • "Як ще не послав, прям образливий став. Забув, як раніше зухвало поводився з журналістами?"
  • "Я його боюся в таких лінзах, ще промінь наведе і спалить"
  • "Він дійсно викликає неприязнь"
  • "Ще один дід"
  • "Вибачте, але який він страшний... Це не той Кіркоров, яким він був років 20 тому. Може досить його показувати? Набрид і неприємний".

Нагадаємо, раніше Кіркоров приголомшив величезними імплантами у "п'ятій точці".

Вас також можуть зацікавити новини: