Нові фото Кіркорова після операцій / скриншоти

Скандальний співак Філіп Кіркоров ошелешив мережу. Путініст з'явився на сцені та мало хто не помітив величезні імпланти у його "п'ятій точці". 

Відео з концерту стрімко почали з'являтися у мережі. Коментатори думали, що співак міг використати накладки або зробити чергову пластичну операцію. Обидва варіанти мають доволі дивний вигляд.

Згодом сам Кіркоров це прокоментував. Він заявив, що у нього нібито "усе натуральне". Втім, мало хто повірив словам співака. Навіть чоловік, який знімав путініста на відео, мав сумніви щодо його "натуральності". 

Ймовірно, Кіркоров вирішив "покращити" своє тіло операцією. Він постійно лягає під ніж хірурга. Йому видалили жир з живота, також йому робили "прес". Проте раніше ніхто не помічав, щоб артист збільшував сідниці.

Втім, нині це важко приховати. Кіркоров ніби навмисно обирає одяг, який підкреслює його так звану "натуральність".

Нове відео з Кіркоровим

Реакція коментаторів

Користувачі мережі визнають, що чергова витівка Кіркорова їх сильно дивує. Співака називають "жертвою пластики" та радять йому зупинитися. Також коментатори пишуть:

  • "О, та це ж Філіп Кардашьян"
  • "Який сором, йому б на пенсію, годі вже народ веселити"
  • "Хто його випускає на сцену? Це неповага до людей, він знущається!"

Нагадаємо, нещодавно Кіркоров розлютив росіян. Співак не міг приховати, що у нього ледь відкривався рот, а погляд був "божевільним".

Вас також можуть зацікавити новини: