Корови знепритомніли: Том Круз стрибнув з парашутом і налякав бідних тварин

Інцидент стався в Англії під час зйомок фільму "Місія нездійсненна".

В Англії проходять зйомки фільму "Місія нездійсненна 7", головну роль в якому грає 59-річний американський актор Том Круз.

Про це повідомляє The Sun.

Так, у фільмі буде момент, коли Том Круз стрибає з парашутом і приземляється на території Національного парку "Озерний край". Під час зйомок він здійснив чотири стрибки, через які стадо корів знепритомніло.

А все тому що команда використовувала спеціальні пристрої, що видають високочастотний шум, щоб убезпечити актора від польоту дронів в ході стрибків. Саме через цей потужний звук коровам стало зле і вони знепритомніли. Також повідомляється, що пізніше бідні тварини прийшли до тями і з ними все добре.

Читайте також"Ми були разом 6 років": MELOVIN розповів про стосунки з чоловіком

"Місія нездійсненна 7": що відомо

"Місія нездійсненна 7" - це майбутній американський пригодницький бойовик, режисером і сценаристом якого виступає Крістофер Маккуоррі. Головну роль зіграє Том Круз. Також до акторського складу приєдналися Вінг Реймс, Генрі Черні, Саймон Пегг, Ребекка Фергюсон, Ванесса Кірбі, Анджела Бассетт і Фредерік Шмідт та інші. 

Компанія Paramount Pictures випустить фільм в прокат 30 вересня 2022 року, а через 45 днів - на Paramount+. 

Сюжет. Найдосвідченішому і цінному агенту ЦРУ Ітану Ханту цього разу доведеться зіткнутися з непереборною загрозою, в особі лиходія найвищого рівня, з яким Ітану ще не доводилося зустрічатися.

Вас також можуть зацікавити новини: