"Кролики" з бази "Миротворця" поскаржилися у Росії на цькування в Україні

Коміки заявили, що все почалося у 2015 році з невдало змонтованого запису російського концерту.

Відомі українські коміки Володимир Данилець та Володимир Моїсеєнко з дуету "Кролики", які виступають у РФ, поскаржилися на цькування в Україні та розкритикували президента Володимира Зеленського на російському пропагандистському телеканалі.

Своє обурення вони висловили в ефірі програми "Доля людини", присвяченої до 35-річчя їхньої сценічної діяльності.

Гумористи заявили, що все почалося у січні 2015 року з невдало змонтованого запису концерту російських виконавців "Новорічний парад зірок". На ній показали, як "Кролики" аплодують під час виконання пісні про санкції проти України.

"Нас там підмонтували, як ми сидимо і аплодуємо. І ось почалося цькування по Україні. Мовляв, ми знімаємося у програмі країни-агресора. У зв'язку з цим нам зірвали два сольних концерти у Трускавці. Квитки були продані. Люди приходили, а інші стояли з "коктейлями Молотова" і не пускали їх", – зазначили артисти.

Говорячи про Зеленського, Данилець та Моїсеєнко заявили, що на нього вплинули якісь "сили":

"Є якісь сили, які на нього вплинули і змінили всю ту риторику та всі думки, які він говорив на виборах. Все змінено на 100 відсотків. Хоча все життя він виступав за щастя, за радість і критикував політиків".

Читайте також"Це ганьба і днище!": Анатолій Анатоліч розкритикував КВК за політичну пропаганду (відео)Нагадаємо, Володимир Данилець та Володимир Моїсеєнко у 2019 році потрапили в базу сайту "Миротворець". Вони підтримували ідею проведення телемосту між Росією та Україною "Треба поговорити", організованого антиукраїнським пропагандистським каналом.

Крім того, з 2014-го року коміки відвідували окупований Росією Крим.

Раніше повідомлялося, що "Кролики" виступали в Україні у 2019 році та заявляли, що ніколи не були сепаратистами: "Жодного поганого слова на адресу рідної України ми не сказали, ніякої підтримки сепаратизму ми не надавали ні словом, ні думкою".

Вас також можуть зацікавити новини: