«Кролики» відзначають, що ніколи раніше не думали, що шоумен і гуморист Володимир Зеленський стане Президентом України / фото прес-служба Кроликів

Гумористичний дует «Кролики» вперше за останні 5 років повернулися з великою програмою на сцену, шкодуючи, що в Україні їх раніше оголосили небажаними персонами і клянуться, що вони не сепаратисти.

Про це сьогодні участь дуету Володимир Данилець і Володимир Моїсеєнко заявили в інтерв'ю журналістам у Кременчуці ( Полтавська обл.)

«Ми вчора 22 квітня дали перший великий концерт в Україні за останні п'ять років. Концерт був у Полтаві. Був аншлаг. Сьогодні концерт в Кременчуці. Публіка вчора прийняла нас «на ура!», - сказав учасник дуету Володимир Данилець.

Відео дня

Ще один учасник дуету Володимир Моїсеєнко зазначив, що «Кролики» ніколи не були сепаратистами і шкодує, що в Україні їх оголосили небажаними персонами.

Читайте такожВакарчук несподівано оголосив про близький концерт (відео)

«З нас зробили сепаратистів, хоча жодного поганого слова на адресу рідної України ми не сказали, ніякої підтримки сепаратизму ми не надавали ні словом, ні думкою... Після того, як нас назвали небажаними персонами, ми працювали в Німеччині, США, Австралії, Фінляндії, Прибалтиці, Узбекистані, Казахстані... Тепер ось повернулися на нашу сцену», - сказали представники дуету.

Моїсеєнко зазначив, що «Кролики» ніколи не прив'язували до якоїсь події, а старалися зробити такі номери, які актуальні сьогодні, завтра і надалі.

При цьому «Кролики» відзначають, що ніколи раніше не думали, що шоумен і гуморист Володимир Зеленський стане Президентом України, але горді, що він досяг такої висоти.

«Тепер йому буде важко. Він сміявся раніше над Президентом, а тепер йому необхідно працювати так, щоб над ним не сміялися», - зазначив Данилець.