Куди зникла і що стало з колись популярною Лєною Полєно з "Щасливі разом" (фото)

Актриса веде самітницький спосіб життя.

Російська актриса Юлія Захарова здобула неймовірну популярність завдяки зйомкам в комедійному серіалі "Щасливі разом". Вона зіграла роль сусідки знаменитих Гени і Даші Букіних - Лєну Полєно. І хоч в серіалі у неї було інше прізвище, поліном її прозвали через відсутність внутрішнього стрижня. 

Здавалося б, тоді у неї був пік кар'єри і вона могла знятися ще в ряді популярних фільмів і серіалів. Однак сталося не так, як очікувалося. З 2019 року Юлія не знімається в кіно, веде самітницький спосіб життя. 

При цьому зовсім йти з професії вона не хоче. У програмі "Зірки зійшлися" на одному з російських каналів Захарова зізналася, що погоджується на виїзні проекти. Однак значущих ролей їй вже не дають.

"Погоджуюся на виїзні проекти, щоб, скажімо так, підтримувати популярність, бути ближчою до глядачів", - сказала Захарова.

У зв'язку з відсутністю зйомок вона більше часу тепер проводить в маленькому будиночку в Підмосков'ї, займається садівництвом і практично нікуди не ходить. 

Крім того, змінився не тільки рід діяльності актриси, але і її зовнішній вигляд. Лєна Полєно значно додала у вазі, її погляд осупився. Також вона змінила зачіску - тепер замість короткої стрижки "під хлопчика" вона носить довге волосся, найчастіше збираючи його в хвіст.

Нагадаємо, розпухлий Ігор Ніколаєв змінився до невпізнання.

Вас також можуть зацікавити новини: