Миколаєва не впізнати / фото "НеМалахов"

Здається, в російському шоу-бізнесі коїться щось недобре: кумири публіки країни-агресора один за іншим шокують всіх перевтіленням. Не встигла публіка відійти від зовнішнього вигляду розповнілого до невпізнання співака Миколи Баскова, як композитор Ігор Ніколаєв налякав усіх опухлим виглядом.

Виконавець "Малинового вина" заявився на відкритті ковзанки в Москві разом з сім'єю - дружиною Юлією Проскуряковою і донькою Веронікою. Шанувальники вмить розгледіли, як розповнів Миколаїв. Він був у чорній шапці, яку натягнув мало не на очі, і в чорній куртці. Його обличчя опухло настільки, що співака не впізнати.

Знімком з композитором поділився Телеграм-канал "НеМалахов" і підписав: "Ігор Ніколаєв розпух слідом за Миколою Басковим. Тривожно".

Відео дня

Як Микола Басков шокував публіку розповнілим виглядом

Російський співак і відкритий путініст, який підтримує війну РФ проти України, Микола Басков шокував змінами в зовнішності. "Натуральний блондин" сильно погладшав. Шанувальники артиста звернули увагу на те, що його обличчя ніби роздуло, чітко видно величезне друге підборіддя. До того ж для ефіру програми "Життя і доля" він обрав світле вбрання, чим підкреслив зайві кілограми.

Вас також можуть зацікавити новини: