MARUV "рознесли" в мережі через новий кліп з черв'яком-імітацією статевого органу

У новому відео на пісню "Candy Shop" співачка вдалася до провокацій, які остаточно розлютили фанатів.

Співачка MARUV нарвалася на чергову порцію критики через свій новий кліп на пісню "Candy Shop". Ролик був опублікований на YouTube 1 липня.

Артистку "рознесли" в коментарях через відверті сцени і дивного величезного черв'яка, який імітує чоловічий статевий орган.

Сама MARUV, анонсуючи прем'єру кліпу у себе в Instagram, написала: "Слабкодухим і вразливим не дивитися!". Однак це не вберегло співачку від хвилі критики і обурення.

У кліпі артистка танцює у відвертих латексних нарядах, імітуючи рухи статевого акту. Еротичні костюми, недвозначні пози і провокаційний текст - все це не оцінили коментатори. Особливу критику викликав величезний черв'як, який імітує чоловічий статевий орган. 

Читайте такожАліна Гросу в сексі-бікіні похвалилася витонченою фігуроюШанувальники MARUV назвали кліп "огидним". На думку користувачів мережі, співачка остаточно перейшла всі грані, а її провокації стали надмірно вульгарними та непристойними. 

"Черв'як і сцени з ним викликають тільки огиду", "просто треш, від якого навіть не смішно", "наскільки ж хороший був кліп Drunk Groove, настільки ж жахливий і дешевий цей", - написали фанати.

Вас також можуть зацікавити новини: