"На 30 років молодша": Лепса поставили в глухий кут питанням про молоду дівчину (відео)

Він назвав свою кохану прекрасною жінкою.

Російський артист, який підтримує злочинний режим Кремля, Григорій Лепс вперше розповів про свою кохану, яка молодша на 30 років. За його словами, його обраниця - прекрасна жінка, він захоплюється нею.

Незважаючи на те, що Лепса неодноразово звинувачували в полігамії, він сказав, що своїй супутниці залишається вірним.

Крім того, журналістка пропагандистського каналу запитала у артиста, чому дорослим чоловікам подобаються молоденькі дівчата. Він прямо не відповів на питання, зате почав "підкочувати" до неї.

Лепс обійняв журналістку і грайливо запитав, чи вільна вона, а потім сказав: "Ходімо".

Особисте життя Григорія Лепса

Відомо, що музикант двічі був одружений. З першою дружиною Світланою Дубинською він познайомився в музичному училищі в Сочі. У них народилася дочка Інга.

Другою дружиною Лепса стала балерина з балету Лайми Вайкуле Анна Шапликова. Вона народила артисту трьох дітей. У 2021 році вони офіційно розлучилися після 20 років шлюбу.

Ставлення Лепса до війни в Україні

Популярний в Росії виконавець виявився в числі прихильників президента РФ Володимира Путіна. Прихильники опозиційного політика Олексія Навального оприлюднили список "путіністів", в який потрапив і Григорій Лепс.

Крім того, виконавець засвітився в Україні зі зброєю і неодноразово виступав для окупантів на Донбасі. Артист навіть присвятив російським вбивцям пісню.

Вас також можуть зацікавити новини: