"Наречена готова": Ксенія Мішина у фаті здивувала мережу (фото)

Артистка заінтригувала фанів інформацією про нову роль у кіно.

Відома українська актриса й зірка шоу "Холостячка" Ксенія Мішина поділилася зі своїми підписниками в Instagram незвичайним знімком.

Читайте також"Попалася русалочка": Ксенію Мішину запідозрили у вагітностіУ своїх "історіях" Ксюша показалася в образі нареченої, але не в класичному білому вбранні. Вона постала в рожевій міні-сукні з відкритими плечима і з білою фатою, прикрашеною рожевою квіткою і бантом.

"Наречена готова", - підписала один з кадрів "холостячка". Так актриса готується до зйомок у новому фільмі, на майданчику вона "засвітила" й Артура Логая, учасника "Танців з зірками".

Хто така Ксенія Мішина

  • Мішина народилася в 1989 році в Севастополі. У 2015 році закінчила акторський факультет університету імені Карпенка-Карого.
  • У зірки є син Платон, якого вона виховує сама. Ксенія в інтерв'ю розповідала, що розлучилася з батьком своєї дитини й припинила спілкування з ним.
  • У 2019 році актриса перемогла в шоу "Танці з зірками". Її партнером був Євген Кот.
  • У 2020 році брала участь у проекті "Холостячка", у фіналі вона обрала Олександра Еллерта. Пара жила разом після шоу, а в липні 2021-го Ксенія оголосила про розставання з коханим.