Мішина й Еллерт розійшлися / фото instagram.com/misha.k.ua

Відома українська актриса і "холостячка" Ксенія Мішина оголосила про розставання з коханим. Очевидно, йдеться про Олександра Еллерта, який переміг у шоу. 

Про це артистка написала на своїй сторінці в Instagram. При цьому в пості вона жодного разу не згадала ім'я свого коханого Олександра.

"Сталося це раптово і назавжди. Розуміння того, що людина більше не повинна мати ніякого відношення до мого життя. Ми більше не пара, це моє остаточне рішення", - заявила Мішина.

Відео дня

Читайте також"Обожнюю": Ксенія Мішина показала, як ніжиться в ліжку зі своїм коханим"... Сьогодні я зрозуміла, що зраджувати себе і свого сина я більше не можу. Це кінець", - додала артистка.

Також вона попросила дописників і всіх не ставити їй запитань і не намагатися нічого випитувати й дізнаватися.

"Дайте мені можливість прожити це екологічно і підтримайте мене своєю тишею", - попросила Ксенія.

false

Олександр Еллерт, про якого, судячи з усього, йдеться в пості, зараз відпочиває на морі з батьками. Від нього не було інформації про розрив стосунків з Мішиною.

Стосунки Мішиної та Еллерта: що відомо

18 грудня 2020 року відбувся фінал проекту "Холостячка" з Ксенією Мішиною, в якому актриса відповіла взаємністю на освідчення Олександру Еллерту.

Згодом пара почала жити разом. Вони неодноразово ділилися спільними світлинами. Також Ксенія та Олександр разом з дітьми від попередніх шлюбів їздили на відпочинок.

Крім того, й Мішина, і Еллерт не соромилися публічно говорити про кохання, а також говорили про майбутнє весілля.