Наталя Могилевська зізналася, як звати її доньок

Зірка радіє своєму материнству.

Співачка Наталя Могилевська довгий час тримала під сімома замками інформацію про усиновлення двох дівчат. Проте новоспечена матуся врешті поділилася цією радісною звісткою у новорічну ніч.

Обличчя дітей вона вирішила не афішувати, але тільки зазначила, що одній 10 років, а іншій - 2. Та в інтерв’ю журналістці Олені Фроляк зірка розповіла більше подробиць про своє материнство. Зокрема, вона сказала,що усиновила дівчат ще на початку повномасштабного вторгнення. А далі розсекретила їхні імена: Мішель та Софія.

"Кожна хвилина мого мовчання їм була вкрай важлива. Їм потрібен був час, аби адаптуватися до нового життя. Нам треба було просто прорости одне в одного. Я їх полюбила і мені дуже хотілося їм допомогти. Так, це дуже важко", - наголосила вона. 

Наталя додала, що багато думала перед тим, як взяти цю відповідальність. Вона розуміла, що материнського досвіду у неї немає, тому вона наполегливо вчилася.  

Зараз Могилевська називає себе "божевільною" мамою, прокидається о 5-й ранку і читає про виховання дітей. Вона поки боїться показувати дівчаток, аби у них не було стресу. 

Нагадаємо, Наталя Могилевська також розсекретила коханого чоловіка, з яким виховує доньок. Обличчя його вона теж не показує, проте лише назвала його ім’я – Валентин.

Вас також можуть зацікавити новини: