Найвідважніші: хто із зірок врятував дівчину від зґвалтування, хто відсмоктав отруту з колеги, а хто витягнув людину з пожежі

Голлівудські знаменитості готові прийти на допомогу нужденним.

Голлівудські актори Клінт Іствуд, Кейт Вінслет, Том Круз, Денні ДеВіто, Джонні Депп прославилися завдяки своїм талантам. Але не всі знають, що вони не тільки прекрасні актори, але і відмінні люди. УНІАН пропонує згадати про їхні героїчні вчинки і як вони відчайдушно готові кинутися у вогонь і у воду, щоб врятувати нужденних.

Клінт Іствуд

Актор Клінт Іствуд одного разу врятував моряка, корабель якого почав тонути. Виявляється, чоловік був у нижній каюті і не міг з неї вибратися, а Іствуд тоді працював інструктором з плавання. Він без краплі сумніву кинувся рятувати молоду людину, і йому це таки вдалося. При цьому Клінт не любить говорити на цю тему.

Кейт Вінслет

Кейт Уінслет якось була на вечірці в будинку мільярдера Річарда Бренсона. Несподівано для всіх тоді почалася гроза, блискавка вдарила в особняк і він одразу загорівся. Гості в метушні почали вибігати, але ось Кейт вирішила врятувати стареньку, про яку всі забули. Це була мама Бренсона, яка через старість ледве ходила. Відважна Вінслет витягла її з палаючого будинку, за що старенька потім ще довго її дякувала.

Том Круз

Том Круз 25 років тому став свідком аварії. Недобросовісний водій збив жінку і зник з місця події. Актор же викликав швидку допомогу і перебував з потерпілою весь час. Він поїхав з нею в клініку і навіть повністю оплатив лікування.

Денні ДеВіто

Денні ДеВіто і Майкл Дуглас одного разу вирішили сходити на "екскурсію" до змій. Дуглас взяв одну з них в руки, в результаті чого вона його вкусила. Денні не розгубився і одразу почав відсмоктувати отруту. Завдяки його відважному вчинку Майкл залишився живий.

Джонні Депп

Джонні Депп, звичайно, не Джекі Чан, але теж добре махає руками і ногами. Одного разу він зі своїми друзями пізно вночі повертався з бару. В одному з провулків вони помітили компанію хуліганів, які намагалися зґвалтувати дівчину. Депп і його друзі одразу ж накинулися на зловмисників, "розкидали" їх і врятували нещасну. До речі, сам Джонні говорив про те, що з цією дівчиною вони спілкуються і донині.

Раніше УНІАН назвав 5 українських пар з величезною різницею у віці.

Вас також можуть зацікавити новини: