Санта Дімопулос / instagram.com/santadimopulos

В Україні багато зіркових пар з великою різницею у віці. Наприклад, співачка Санта Дімопулос розповідала, що її чоловік оберігає її від проблем і у нього можна багато чому навчитися. Втім, Санта не єдина дівчина, яка зв'язала себе вузами шлюбу з дорослим чоловіком.

Санта Дімопулос та Ігор Кучеренко

У 2015 році Санта вийшла заміж за бізнесмена Ігоря Кучеренка, який старший за неї на 18 років. Співачка зізналася, що така різниця у віці впливає на неї позитивно. Відзначимо, пара виховує спільну дочку Софію. Також у співачки є син Даніель від шлюбу з шоуменом Андрієм Джеджулою.

"Він (Кучеренко, - УНІАН) вчить своєї мудрості, тому що він вже пройшов цікаве і насичене життя, і цим досвідом він ділиться. Головне, чому він мене навчив - не бути категоричною в якихось питаннях. Так, у мене є стрижень і свої якісь принципи по життю, але він навчив мене, що можна змінювати свою точку зору і що потрібно постійно дивитися на світ ширше". - сказала зірка в одному з інтерв'ю. 

Відео дня
Санта Дімопулос / instagram.com/santadimopulos

Читайте такожОльга Сумська жахнулася своєму обличчю після "пластики"Марія Опанасюк та Вадим В'язовський

Учасниця українського дуету ANNA MARIA Марія Опанасюк у 2016 році вийшла заміж за Вадима В'язовського, який старший за неї на 10 років. Чотири роки тому у них з'явився первісток Вадим, а на днях у них народилася дочка. Але поки ім'я малятка батьки не розсекретили.

"Нас стає більше! Днями у нас народилася дочка! Ще раз переконуюся, що народження дитини – це найбільше диво на Землі. Слава Богу за все! Нехай любов в цьому світі примножується і перемагає!"- сказала співачка.

Марія Опанасюк / instagram.com/annamariaduet

Олександра Кучеренко та Дмитро Комаров

У цієї зіркової пари різниця у віці аж 15 років. Але це не завадило їм зіграти весілля в 2019 році. Познайомилися вони на "Танцях з зірками", коли разом танцювали. Вже тоді між ними виникла хімія. Як зізнавалася сама Олександра, у неї є правильно не ходити на побачення з чоловіками, які звуть її на каву. А ось Дмитро підійшов до цього питання більш креативно і підкорив серце дівчини.

Олександра Кучеренко / instagram.com/aakucherenko

Оля Полякова та Вадим Поляков

У Олі і Вадима різниця у віці теж 15 років. Нещодавно зірка розповіла, що чоловік в перший час її постійно радував дорогими подарунками. Він дарував їй коштовності, розкішні аксесуари і навіть квартири. За словами Олі, вона була в їх парі лялечкою, яку завжди потрібно було наряджати. Відзначимо, у пари дві дочки - Маша і Аліса.

Оля Полякова / instagram.com/polyakovamusic

Юлія Думанська та Григорій Козловський

У 2018 році співачка Юлія Думанська вийшла заміж за чоловіка, який старший за неї на 20 років. Їхні стосунки розвивалися досить швидко. Через кілька місяців після весілля Юлія заявила про вагітність і подарувала чоловікові дочку Діану. А трохи пізніше у них народився син, якого назвали Яремою.

Юлія Думанська / instagram.com/julia_dumanska

Раніше УНІАН назвав 5 знаменитих українок, які вийшли заміж за мільйонерів.

Вас також можуть зацікавити новини: