Названо людей року за версією журналу People (фото)

Відзначається, що четверо знаменитостей відзначилися неоціненною допомогою іншим.

Журнал People назвав людей року, які прославилися завдяки допомозі простим людям. Серед них виявилися Міла Куніс, Квінта Брансон, Дженніфер Хадсон і Метью МакКонахі.

Редактори глянцю People відзначили, що ці люди гідні обкладинок нових випусків, які прославляють добро.

Метью МакКонахі

У травні минулого року у рідному місті американського актора була масова стрілянина, через яку жителям Увальде довелося його залишити. До того ж в результаті стрілянини було багато жертв. МакКонахі і його дружина Камілла вмить ухвалили рішення повернутися в рідне місто і поспілкуватися з сім'ями жертв. Вони розповіли зірковому подружжю, що дуже переживають за своїх дітей і хочуть, щоб вони жили в безпечній країні. А для цього потрібно було провести реформу зброї. Саме завдяки володареві "Оскара" цю реформу все ж провели.

Квінта Брансон

Володарка премії "Еммі" Квінта Брансон створила проект, що дозволяє стерти межі між різними поколіннями. Вона хотіла, щоб сучасний гумор розуміли як підлітки, так і наші бабусі та дідусі. Квінта розповіла, що гумор зцілює і насправді це великий подарунок людям, які можуть провести час разом і повеселитися.

Дженніфер Хадсон

Американська співачка і актриса Дженніфер Хадсон каже, що в світі має бути щось, що дозволить кожній людині відчувати себе залученою. Тому вона запустила спеціальне шоу для простих людей. До того ж і сама Хадсон домоглася неймовірного - стала наймолодшою жінкою, яка отримала премії "Еммі", "Греммі", "Тоні" і "Оскар".

Міла Куніс

Актриса Міла Куніс потрапила в рейтинг "Люди року" завдяки допомозі рідній Україні, коли з нами сталося повномасштабне російське вторгнення. Вона разом зі своїм чоловіком зібрала для України 37 мільйонів доларів. Як зізнається знаменитість, у них не було чіткого плану, але їм все ж вдалося допомогти.

Нагадаємо, раніше Міла Куніс потрапила у скандал, назвавши борщ "російським супом".

Вас також можуть зацікавити новини: