Міла Куніс / Кадр з фільму 

Відома всьому світу голлівудська актриса Міла Куніс не змогла стримати сліз, розповідаючи історію про недавню розмову зі своєю маленькою дочкою. Так, Куніс розповіла, що її дочка нещодавно запитала у мами чи з України вона. Коли та відповіла ствердно, дівчинка перепитала, чи є вона наполовину українкою.

Міла не змогла спокійно на це реагувати і на її очі навернулися сльози. Короткий емоційний ролик швидко став вірусним в TikTok. 

"Моя дочка каже: "В Україні зараз війна?" Я кажу: "Так". "А хіба ти не з України?" Я кажу: "Так". "Так я наполовину українка?" Я кажу: "Так". "Вона: "Yeah!" (Так!) Вона була така горда, це був такий момент. У мене прямо сльози навертаються", - сказала Міла Куніс. 

Як зазначила зірка, вона пишається тим, що 8-річна Уайатт Ізабель знає про події в Україні. 

Відзначимо, Міла Куніс і її чоловік Ештон Катчер активно підтримують Україну з перших днів повномасштабного вторгнення РФ. На початку березня зіркова пара оголосила про те, що відкриває збір грошей для допомоги українцям. Їм вдалося зібрати 35 мільйонів доларів, які передали в благодійний фонд Flexport.org і сервіс з оренди житла Airbnb.org. За допомогою цих коштів біженцям з України змогли надати безкоштовне житло та медикаменти. 

Також УНІАН писав, що Зеленський поговорив з Ештоном Катчером і Мілою Куніс.

Вас також можуть зацікавити новини: