"Не підходять один одному": Заріцька викликала суперечки в мережі романтичними фото з партнером по "Танцях"

Олександра Заріцька і Юрій Мєшков знялися в романтичній фотосесії.

Українська співачка Олександра Заріцька і хореограф Юрій Мєшков підігріли чутки про свій роман. Ще на "Танцях з зірками" вони говорили один одному компліменти і зізнавалися у взаємній симпатії.

Після закінчення проекту вони продовжили спілкуватися. Більш того, Юрій знявся в новому кліпі групи KAZKA на пісню "Автовідповідач". Саша після зйомок кліпу вже показувала фото з Юрієм, де вони позували обійнявшись.

Зараз же артисти дали інтерв'ю журналу Jetsetter і знялися у фотосесії, в якій зображували закохану пару. За словами Олександри, вона розповість про свого коханого тоді, коли у них будуть серйозні стосунки. А ось Юрій це чи ні - невідомо. Можливо, серце Заріцької поки вільно, адже нещодавно вона розлучилася зі своїм бойфрендом.

Читайте такожДженніфер Лопес показала, як виглядає без мейкапу та фотошопу (відео)"Не підходите один одному", "Хороше вкидання. Подивимося, яка буде розв'язка", "Які ви класні", "Такі атмосферні фото", "Хороша історія", - розділилися в думках шанувальники артистки.

Нагадаємо, раніше Олександра Заріцька в бікіні похвалилася неймовірними результатами схуднення.

Вас також можуть зацікавити новини: