Наречена "Да Вінчі" довела до сліз історією, як він вчив її говорити "кохаю" (відео)

Дівчина не стримала емоцій, згадуючи свого загиблого коханого.

Український парамедик Аліна Михайлова згадала, як її загиблий на війні коханий "Да Вінчі" вчив її говорити слово "кохаю".

В інтерв'ю Front 18 вона зізналася, що перший час говорила йому: "Я люблю тебе". Але одного разу військовий Дмитро Коцюбайло сказав їй, що любити можна батьків, друзів, тварин, а чоловікові потрібно говорити "кохаю".

"У нас не було слова "люблю". Ми не використовували його по відношенню одне до одного. Він мені сказав: ""Кохаю" - це те слово, яке я відчуваю до тебе. І хочу, щоб ти це слово відчувала по відношенню до мене так само, як і я до тебе"", - зі сльозами на очах сказала дівчина.

Вона додала, що саме військовий-герой "Да Вінчі" навчив її говорити це слово і відчувати його так, як і він. 

"Він мені каже: "Я тебе не люблю, я тебе кохаю". А я кажу, що у нас вже рік стосунки, а я досі в нього закохана", - додала Аліна.

За її словами, "Да Вінчі" закоханість назвав поганим словом, бо якщо ти закоханий, то ти ще не кохаєш. Під час цієї розмови з коханим вона зізналася йому у своїх почуттях і сказала, що досі в нього закохана і дійсно "кохає" його.

"Да Вінчі" загинув на війні

7 березня українська військовий загинув у боях під Бахмутом. Через три дні Дмитра Коцюбайла поховали в Києві на Аскольдовій могилі. 

З 18 років він воював за Україну, захищав Покровськ, Піски, Савур-Могилу. "Да Вінчі" був першим добровольцем, який прижиттєво отримав звання Героя України. 

Вас також можуть зацікавити новини: