"Вижили в пеклі": через росіян у Києві зруйнована квартира відомого ведучого (відео)

Дружина ведучого розповіла моторошні деталі інциденту.

Унаслідок нічного удару, який російські окупанти здійснили по Києву дронами, пошкоджена квартира ведучого телемарафону "Єдині новини" Андрія Ковальського.

Ковальський розповів колегам, що у житлі була пожежа, і все розбите - "від вікон до телевізора", повідомили "Факти". Ведучий додав, що минулося без жертв. На своїй сторінці у Facebook він показав, що коїться у його житлі. На ролику видно, що квартирою буквально "гуляє вітер".

Ковальського підтримали колеги, у тому числі ведучий Григорій Решетнік написав під роликом: "Тримайтеся! Завжди поруч! Обіймаємо". Сам Ковальський подякував усім за підтримку. "Всі цілі - і то добре", - підкреслив він.

Дружина Ковальського Тетяна Хитрик у соцмережі написала, що "квартири тепер немає". "Вижили і це головне... Боже, дякую за життя, дякую, що ми і діти вижили в пеклі. В самому пеклі… що не згоріли живцем під завалами, що змогли потушити полумʼя, що змогли… змогли. Дякую!", - поділилася вона.

У центрі уваги Київ - вибухи та інші наслідки ворожої атаки дронами

У ніч на 22 грудня росіяни атакували Київ дронами-камікадзе типу Shahed, працювали сили протиповітряної оборони, у столиці України лунали вибухи.

Уламки ворожих безпілотників упали в Голосіївському, Дарницькому та Соломʼянському районах, повідомлялося про пошкодження будівель. За відомостями влади, є двоє постраждалих.

Вас також можуть зацікавити новини: