Очікування і реальність: 5 знаменитостей з неохайним виглядом, краще б не показувалися (фото)

Голлівудські зірки часто в реальності виглядають зовсім не так, як на обкладинках глянцевих журналів.

Ми звикли бачити знаменитостей у всеозброєнні - з красивим мейком, доглянутим зовнішнім виглядом і в стильних образах. І так, на церемоніях і нагородах вони виглядають бездоганно, але ось реальність, насправді, трохи відрізняється від очікуваного.

Кортні Лав

Американська актриса і співачка любить стримані образи, але водночас відверті. На публіці вона часто з'являється в сукнях, а ось в приватному житті воліє носити не зовсім стильні речі. Крім того, вона часто показує свої фото без макіяжу, на яких її в принципі складно впізнати.

Крістен Стюарт

Зірка "Сутінків" Крістен Стюарт останнім часом намагається здаватися фатальною жінкою, наносячи яскравий макіяж в стилі смокі-айс і одягаючи екстравагантні вбрання. А ось якщо весь мейк змити і переодягнути її в звичайний повсякденний одяг, то впізнати її буде дуже-дуже складно. 

Міла Куніс

Красуня на екрані і "обідранка" в житті Міла Куніс викликає неоднозначні реакції своїми виходами. Шанувальники звикли бачити її в стильних образах і легким макіяжем, який лише підкреслює ідеальні риси її обличчя. Але ось папараці вдається зняти її нишком і показати людству, що очікування трохи відрізняються від реальності.

Ешлі Грем

Модель Ешлі Грем зовсім не соромиться недосконалостей на своєму тілі. Більш того, вона настільки відверта, що може публічно годувати дитину грудьми, показувати свою проблемну шкіру і навіть виблискувати целюлітом. Що ж тут поробиш, царські забаганки - вони такі. Ось тільки у шанувальників її фото часто викликають подив, адже не всім приємно дивитися на такого роду знімки.

Шер

Американська співачка і актриса Шер, більш відома за роллю у фільмі "Бурлеск", на сцені завжди виглядає бездоганно. А ось в реальності, здається, що вона часом "забиває" на свій зовнішній вигляд. Про це говорить і її фото, на якому вона позує з недоглянутим волоссям.

Раніше УНІАН розповів, хто із зірок любить чоловіків молодшого віку.

Вас також можуть зацікавити новини: