Алла Пугачова і Максим Галкін / instagram.com/maxgalkinru

У сучасному світі вік не грає ніякої ролі. Є багато знаменитостей, які віддають перевагу чоловікам старшого віку, але є й ті, хто знаходять щастя з тими, хто значно молодший.

Сьогодні УНІАН розповість про "молодильних хлопчиків", які зуміли підкорити серця статусних дам.

Алла Пугачова і Максим Галкін

Ця пара познайомилася на зйомках кліпу "Бути чи не бути". Практично одразу у них виникла іскра, але на момент їх знайомства Пугачова офіційно була заміжня. Згодом їх дружба переросла у велику і щиру любов, попри різницю у віці в 27 років. Хоча їх оточення вважає, що це був шлюб за розрахунком. Зараз вони живуть в розкішному будинку і виховують двійнят від сурогатної матері.

Відео дня
Алла Пугачова і Максим Галкін / instagram.com/maxgalkinru

Читайте також"Так швидко зростає": Осадча показала 3-місячного сина (фото)Мадонна і Ахламалік Вільямс

63-річна Мадонна віддає перевагу чоловікам молодшого віку. В її "багажнику" багато романів з молоденькими хлопцями, одним з її коханих став і її нинішній бойфренд, 27-річний танцюрист Ахламалік Вільямс. У пари 36 років різниця у віці, при цьому співачка вже встигла познайомити його зі своїми дітьми. Свої переваги вона пояснює так: "Просто так виходить, більшість чоловіків мого віку вже одружені і з дітьми, так що вони не підходять для романів".

Мадонна і її молодий бойфренд / instagram.com/madonna

Демі Мур і Ештон Катчер

За словами 59-річної Демі Мур, 16 років різниці у віці її зовсім не бентежила. А ось її шанувальники часто ставили їй це в докір. Втім, пара була щаслива і вони навіть одружилися в 2006 році. Але вже через шість років вони розлучилися. Пізніше Мур приписували ще кілька романів з молоденькими хлопчиками.

Демі Мур і Ештон Катчер / depositphotos.com

Хайді Клум і Том Кауліц

У 2019 році 48-річна Хайді Клум вийшла заміж за гітариста німецької групи Tokio Hotel, 32-річного Тома Кауліца. Супермодель зізналася, що не звертає уваги на випади шанувальників через їх різницю у віці, бо стрес тільки додає їй зморшок. Відзначимо, пара щаслива, вони багато подорожують і насолоджуються один одним.

Хайді Клум і Том Кауліц / instagram.com/heidiklum

Лоліта Мілявська та Дмитро Іванов

У 46 років Лоліта зустріла чоловіка своєї мрії, тенісиста Дмитра Іванова, який молодший за неї на 12 років. Вони зіграли пишне весілля, разом боролися із залежністю Дмитра (за словами зірки, одного разу він потрапив в секту) і були щасливі. Ось тільки в 2019 році стало відомо про те, що вони подали на розлучення. Також у ЗМІ почала з'являтися інформація, що їхній шлюб був фіктивним. Іванов за допомогою Лоліти нібито хотів отримати російське громадянство.

Лоліта Мілявська / instagram.com/lolitamilyavskaya
Дмитро Іванов / instagram.com/ivanovsport

Раніше УНІАН розповів, як змінилися популярні українські зірки, деяких не впізнати.

Вас також можуть зацікавити новини: