Олександр Волошин здивував близьких подарунками за шалені гроші

Чоловік співачки Анни Трінчер порадував свою сім'ю.

Чоловік співачки Анни Трінчер Олександр Волошин показав, як порадував свою сім'ю дорогими подарунками. Бабусі він вирішив подарувати телевізор - її старий пропрацював цілих 25 років. Мамі блогер подарував путівку в Таїланд на трьох. Про це сам Волошин повідомив у своєму Instagram-блозі. 

Бабуся подарунку зраділа і навіть не змогла стримати сліз, а ось мама, як здалося підписникам, не дуже. Пізніше блогер пояснив, що його мати засмутилася через те, що вона не зможе поїхати з чоловіком - зараз той служить в лавах ЗСУ. 

"Мама зраділа! Але вона не знає, як їхати за кордон, коли батько воює. Зараз у нього ротація, але він скоро знову поїде. Тому у неї неоднозначні емоції. Я дуже хотів, щоб вона поїхала, тому що вона дуже давно не була на морі, а вона його любить", - сказав у своєму блозі Олександр Волошин.

Хто такий Олександр Волошин

Волошин - відомий український блогер. У 2022 році він одружився з українською співачкою та актрисою Анною Трінчер. Зараз вони удвох знімають контент, а також розповідають про своє подружнє життя. 

Волошин кілька разів потрапляв у великі скандали. Наприклад, одного разу його почали бурхливо обговорювати через те, що він подарував дитині телефон на камеру, а потім нібито забрав його, оскільки це все було постановкою.

Вас також можуть зацікавити новини: