Оля Полякова зізналася, що не спить з чоловіком, і назвала причину

Щоб спати роздільно, співачка спеціально побудувала собі спальню.

Оля Полякова заявила, що не спить з чоловіком Вадимом тому, що не виносить його гучного хропіння.

Про це Полякова розповіла Віталію Козловському в Instagram-шоу "Правда чи справа", передає Апостроф.

"Як можна не спати з чоловіком? Послухайте, спати і висипатися - це дві різні речі. Я ненавиджу, коли він хропе. Це як грім здригається. Ми не спимо в одній кімнаті, і це нормально. А як можна спати з людиною, який як паротяг хропе? Це дуже гігієнічно і добре для сну", - каже співачка.

Читайте також"Впала з коня": 15-річна донька Полякової налякала шанувальників розбитим носом (фото)

Полякова розповіла, що люди стали ночувати в одному ліжку, коли у них виникло "квартирне питання". "У всіх дворян була жіноча і чоловіча спальня, у королів було жіноче і чоловіче крило. Люди ходили красиво одне до одного, радували одне одного, розходилися по кімнатах і нормально висипалися. А бухтіти під одну ковдру - це не зовсім добре", - вважає вона.

Також артистка перерахувала інші риси, які дратують її в коханому.

"По-перше, мене бісить, що він весь час курить. Він курить все, що димить і горить! Одного разу, коли тільки з'явилися парові сигарети, у нього був айкос, звичайні сигарети, у нього був ганджубас і вейп. І він все це курив - одночасно, - зізналася Полякова. - Ще мені не подобається, що він запальний. Коли два запальних, вдома кошмар".

Нагадаємо, раніше співачка Оля Полякова в прямому ефірі Instagram розповіла подробиці про свою сварку зі Світланою Лободою.