Осадча та Горбунов показали рідкісні фото старшого сина: "Дякуємо, що обрав нас"

18 лютого старшому сину Горбунова та Осадчої виповнюється шість років.

Ведуча Катя Осадча та продюсер Юрій Горбунов показали рідкісні фото свого старшого сина Івана. Вони розповіли, що сьогодні у їхній родині свято. 18 лютого Івану виповнюється шість років.

"З Днем народження мій хлопчик! Мій первісток! Мій син! Мій Іван! Наш Івасик! 6 рочків тобі сьогодні!! Так ніби вчора тримав тебе на руках в перші хвилини твого народження! Сказати, як я тебе люблю словами, неможливо! Ти наша з мамою гордість! Наша радість! Наше майбутнє! Ніколи б не подумав, що тобі доведеться дізнатися що таке війна! Але в тому, що ми переможемо - сумніву немає! І ти будеш жити,виростати і любити,в найкращій в світі країні - Україні! З Днем народження мій хлопчик! Нехай збудуться всі твої мрії!", - написав в Instagram Горбунов.

Він показав фото з пологового будинку та багато кадрів, які раніше не бачили фанати. На них старший син Осадчої та Горбунова ще зовсім маленький.

Також привітання розмістила Осадча. Вона розповіла, які риси характеру хлопчик вже перейняв у свого батька.

"Івасик! Наш хлопчик! З Днем народження, наша гордість, наш дорослий Іван, тобі вже цілих 6 років, які ти так чекав. Ми все більше бачимо в тобі себе. Невгамовність від мене і любов до порядку від тата. Це найнаочніші з рис,а скільки ще різного, що ми помічаємо щохвилини. Дякуємо, наш хлопчик, що вибрав нас", - написала Осадча.

Ведуча потішила фанів рідкісними фото сина. Коментатори приєдналися до привітань, деякі навіть зізналися, що не можуть визначитися: на кого ж схожий син Горбунова та Осадчої.

Нагадаємо, 3 лютого Осадча та Горбунов відсвяткували шосту річницю весілля. Тоді ведуча подякувала чоловікові за кохання і сказала, що разом вони все переживуть.

Вас також можуть зацікавити новини: