Переможниця "Холостяка-12" вперше показала нового коханого (фото)

Про особисте життя модель Катерина Лозовицька нічого не говорила з часів завершення шоу "Холостяк".

Модель Катерина Лозовицька стала переможницею проекту"Холостяк-12". Реаліті відзняли ще до початку повномасштабної війни, але на екрани вирішили випустити лише восени 2022 року. 

Стосунки з головним героєм Алексом Топольським у неї не склалися. Зараз, як з'ясувалося, у Каті вже є новий коханий. Дівчина описує його як рішучого, відповідального і дуже романтичного. Імені та його обличчя модель не показує, але в своєму блозі вона опублікувала знімок, на якому цілується з коханим.

"Просто сказав, що у мене є 30 хвилин, щоб зібратися на побачення... Побачення в іншій країні. Немає нічого більш прекрасного, ніж чоловік, який діє", - написала Катя.

Чому розлучилися Топольський і Лозовицька

Відразу після завершення шоу "Холостяк" стало відомо, що пара більше не разом. На пост-шоу вони розповіли, що просто не зійшлися характерами, але вирішили залишитися в дружніх стосунках. 

Наступного дня після виходу пост-шоу Лозовицька зробила пост, в якому розповіла, що Алекс - не такий прекрасний принц, яким його показали по телевізору. Насправді він не дбав та не виявляв знаків уваги, але вимагав все це в свою сторону. 

Топольський намагався виправдатися, але йому мало хто повірив. Більшість коментаторів звинувачували його в тому, що на "Холостяк" він прийшов не для того, щоб знайти своє кохання, а щоб банально пропіаритися і поліпшити статистику свого блогу.

Нагадаємо, переможниця "Холостяка" Катя Лозовицька з укриття звернулася до шанувальників.

Вас також можуть зацікавити новини: