Катя Лозовицька / instagram.com/kateryna_lozovytska

Українська модель Катя Лозовицька стала переможницею романтичного реаліті-шоу "Холостяк-12". У фіналі проекту головний герой Алекс Топольський саме їй вручив обручку та зізнався у своїх почуттях.

УНІАН розповідає все, що відомо про дівчину, яка підкорила серце бізнесмена.

Відомо, що до участі в шоу 24-річна Катя об'їздила півсвіту, знімаючись для різних брендів. Вона позувала і в білизні, і у весільних образах, і в ділових костюмах. Дівчина вражає своєю неймовірною красою.

Відео дня

Здавалося б, фотомодель повинна бути відкритою, проте на шоу "Холостяк" Лозовицька тримала дистанцію, не встрявала в конфлікти і не з'ясовувала стосунки з дівчатами. Як зізнавалася сама учасниця, вона не хотіла витрачати свою енергію на непотрібні розмови, тому що її головна мета - стосунки з Алексом Топольським.

Втім, і сам "холостяк" неодноразово помічав, що дівчина була замкнутою і відстороненою. Як з'ясувалося пізніше, для Каті дуже важливо, щоб людина стала по-справжньому близькою і рідною. І тільки тоді вона буде готова їй повністю відкритися.

Катя Лозовицька на першій вечірці / instagram.com/kateryna_lozovytska

Однак стосунки у них все ж розвивалися. Головний герой говорив, що з кожною зустріччю його почуття до Каті ставали тільки сильнішими, а дівчина відкрито заявляла, що закохана.

Здається, вони готові були пройти кілька етапів стосунків, щоб знайти щастя. Якби не одна фатальна розмова, яка могла б все зіпсувати.

За крок до фіналу Алекс познайомився з батьком дівчини, який розповів, що у неї був вибір - йти на шоу "Холостяк" або "Міс Україна". Це зізнання ввело Топольського в ступор. Він подумав, що Катя прийшла на проект заради піару і конкуренції. Та й батько підлив масла у вогонь, додавши, що Катя хоче самореалізуватися на шоу.

На щастя, Лозовицькій вдалося пояснити Алексу, що такі думки її відвідували до проекту, бо вона не знала, хто буде "холостяком" і як складеться їхнє спілкування, а після романтичних побачень з ним її думка змінилася і вона дійсно закохалася.

Зрозумівши один одного, вони дійшли згоди. В 11 випуску шоу Катя отримала заповітну червону троянду, завдяки чому стала фіналісткою "Холостяка". У фіналі вона опинилася з ще однією фавориткою головного героя - Сашею Мудрою. Однак перемога дісталася все ж фотомоделі. 

Нагадаємо, раніше Катя Лозовицька розповіла про жорсткі умови на шоу.

Вас також можуть зацікавити новини: