Катя Лозовицька перемогла в 12-му сезоні шоу "Холостяк" / instagram.com/kateryna_lozovytska

Увечері 13 січня показали фінал шоу "Холостяк". Головний герой Алекс Топольський зробив вибір на користь Каті Лозовицької.

Вже вранці 14 січня дівчина звернулася до своїх підписників в Instagram з вдячністю на позитивні коментарі. 

Через те, що в Києві вранці в суботу була оголошена повітряна тривога, дівчина показала кадри з укриття - повітряну тривогу вона перечікувала у ванній кімнаті.

Відео дня

"Мене просто переповнюють емоції від вчорашнього перегляду і від ваших повідомлень. Я так вдячна кожному за підтримку, за віру в нашу пару, віру в мене. Мені дуже це цінно. Звичайно, зараз такий момент, я знову сиджу у ванній. Ранок почався не з кави. Ранок почався з вибухів. Але ми робили це раніше, зробимо знову. Треба перетерпіти цей ранок. Все обов'язково буде добре. Головне - залишатися в укриттях і в безпечних місцях", - сказала Катя. 

Катя з "Холостяка" звернулася до шанувальників / скріншот

Цікаве про 12-й сезон шоу "Холостяк" 

Романтичну історію з Алексом Топольським у головній ролі відзняли ще до 24 лютого і планували показати навесні 2022 року. Але повномасштабне вторгнення РФ зруйнувало всі плани і творці були змушені відкласти прем'єру на невизначений час.

Вже з кінця жовтня минулого року глядачі з цікавістю спостерігали за тим, як відбувається боротьба за серце Алекса Топольського. До фіналу дійшли Саша Мудра і Катя Лозовицька.

Нагадаємо, як мережа відреагувала на переможницю "Холостяка".

Вас також можуть зацікавити новини: