Положинський розповів, в який підрозділ ЗСУ незабаром переведеться

Колишній лідер гурту "Тартак" продовжуватиме захищати Україну.

Український виконавець Сашко Положинський, який від початку повномасштабного вторгнення Росії на українські території долучився до ЗСУ, повідомив, що незабаром служитиме в іншому підрозділі. Про це виконавець написав на своїй сторінці в Instagram.

Донині чоловік ніс службу в 47-й окремій механізованій бригаді. Артист уточнив, що ще від зими 2022 року він з товаришами по зброї регулярно спілкується завдяки відеозв’язку.

Сашко зазначив, що тривалий час контактував з бригадою у дистанційному режимі. Він додав, що вдячний своїм командирам за чіткі накази, а хлопцям та дівчатам за те, що були поруч. Артист пишається, що є маленькою частиною великої історії.

Співак акцентував увагу на тому, що продовжуватиме виконувати свій обов’язок у ролі військового. Відомо, що Положинського перевели до іншого підрозділу, де він і надалі продовжуватиме захищати Україну від російських загарбників.

"Я офіційно почав службу в новому підрозділі ЗСУ. Сподіваюся, що буду корисним тут. Готовий до виконання нових наказів та завдань", - резюмував артист.

Нагадаємо, що Сашко Положинський на передовій написав ліричну пісню про любов і війну. Також він потрапив у небезпечну ситуацію, коли російські загарбники мало його не вбили.

Вас також можуть зацікавити новини: