Порвала сукню перед виходом: українка на "Міс Всесвіту" ледь не провалила фінальне дефіле

За 10 хвилин до виходу вбрання порвалося просто на моделі.

Модель Вікторія Апанасенко, яка представляє Україну на конкурсі "Міс Всесвіт", зізналася, що її вихід у розкішній вечірній сукні із синьо-жовтим шлейфом був на межі зриву. За 10 хвилин до виходу вбрання порвалося просто на моделі.

В Instagram-stories українська красуня розповіла, що ледь стримувала сльози, зрозумівши, що дефіле може не відбутися.  

"Це могло трапитися тільки зі мною. За 10 хв до фінального виходу у вечірній сукні вона порвалася знизу догори. Вилетіла застібка. І сукню перед виходом зашивали на мені. Я дуже хвилювалася, щоб вона не розірвалася на сцені", – поділилася Вікторія.

Втім, проблему вдалося вирішити за лічені хвилини. Сукню зашили і Вікторія вийшла на фінальне дефіле. 

У stories українка показала відео, зняте під час прикрого інциденту із сукнею. На кадрах видно, що Вікторія змогла опанувати емоції, хоча й не змогла приховати хвилювання.

"Міс Всесвіт": найцікавіші новини

Цьогоріч Україну на конкурсі представляє 28-річна Вікторія Апанасенко. В умовах війни в Україні розкішний відбір неможливо було провести, учасниць обирали за їхнім портфоліо, бекграундом, а також за тим, чим вони займаються під час війни. Як з'ясувалося, Апанасенко з початку повномасштабної війни волонтерила і готувала благодійні обіди. 

На сцену в Новому Орлеані вона вийшла в розкішній сукні від українського дизайнера FROLOV. Родзинкою став флейф у кольорах українського прапора.

Вас також можуть зацікавити новини: