Принц Гаррі через проблеми з фінансами звернувся до батька - ЗМІ

Герцоги Сассекські опинилися у скрутному матеріальному становищі.

З тих пір, як принц Гаррі і його дружина Меган Маркл відмовилися від королівських прав і повноважень і переїхали в США, їхнє матеріальне становище виявилося дуже нестійким.

Читайте такожМеган Маркл і принца Гаррі звинувачують у крадіжці великої суми грошей - ЗМІ

Справа в тому, що ні у Гаррі, ні у Меган зараз немає роботи, і, як наслідок, стабільного доходу. Нещодавно герцог Сассекський продав ексклюзивні рушниці ручної роботи за $180 тис. Однак цих грошей на життя сім'ї не вистачило, пише ТСН з посиланням на The Times Hub. Тому Гаррі звернувся за фінансовою допомогою до свого батька, принца Чарльза.

"Вони очікували, що платники податків продовжать платити за них. Але килим досить швидко витягли з-під ніг, і тепер вони змушені шукати допомоги у принца Чарльза. Можливо, тепер завдяки цьому вони зможуть почати погашати борг перед королевою й іншими спадкоємцями трону, який був покритий за рахунок вартості будівельних робіт", - повідомив інсайдер.

Мова йде про ремонт у Фрогмор-хаус, який герцоги Сассекські робили після народження сина. На ремонт подружжя попросило кредит у майже $3 млн з британської скарбниці. Ці гроші пара повинна віддати протягом наступних 25 років.