Фото: REUTERS

Принц Гаррі й Меган Маркл нині живуть у розкішному домі в Беверлі Хіллз, що належить голлівудському продюсеру та актору Тайлеру Перрі.

Про це повідомляє Daily Mail.

Читайте такожЗірка "Гаррі Поттера" вперше став батьком

Відео дня

При цьому пару ніколи не помічали у компанії з Перрі. Журналісти припускають, що з британцями він познайомився через близьку подругу і відому американську телеведучу Опру Вінфрі.

Герцог і герцогиня Сасакські переїхали у маєток з сином Арчі наприкінці березня. До цього сім’я проживала у канадському Ванкувері, але після заяв про закриття кордонів країни, вони подалися у США.

dailymail.co.uk

Відтоді як британське подружжя переїхало у Лос-Анджелес, їх зустрічали всього кілька разів. Спершу вони пропонували місцевим благодійникам допомогу з роздаванням їжі місцевим мешканцям з високим ризиком інфікуватися коронавірусом, а також вивозили своїх собак на прогулянку.

50-річна вілла у тосканському стилі з 8 спальнями та 4 ванними кімнатами розташована на 22 акрах на вершині пагорба престижного району "Беверлі Рідж Естейтс" з охороною по периметру.

Журналісти не знають, чи орендують герцоги цей маєток чи залишаються там як гості. Проте доказів того, що будинок продано, не знайдено.