Принц Гаррі / фото REUTERS

Останнім часом онук королеви Єлизавети зазнає складні зміни в зв'язку з нещодавньою відмовою від королівських обов'язків

Принц Гаррі, у зв'язку зі складанням королівських обов'язків, був змушений відмовитися від звання генерала-капітана королівської морської піхоти і почесного командувача королівськими ВПС Хантінгтона, правда, зберіг за собою звання майора, пише express.co.uk.

Читайте такожПринц Гаррі розповів про будні на карантині з дружиною і сином

Відео дня

Такі масштабні зміни внесли чималий дискомфорт в моральний стан принца Гаррі. Так, під час нещодавнього спілкування зі знайомими, онук королеви Єлизавети зізнався, що сумує по армії і ніяк не може звикнути до життя в Лос-Анджелесі.

"Гаррі сказав своїм приятелям, що дійсно нудьгує по армії і своїм військовим регаліям. Йому не вистачає армійського духу товариства. Він зізнався друзям, що досі не може повірити в те, що трапилося. Не може звикнути до того, що його життя перевернулося з ніг на голову. Він був по-справжньому щасливий, коли служив в армії. Але потім він зустрів Меган, і його життя стало ще прекраснішим. Але мені здається, що він не припускав, що все обернеться саме так", - розповів співрозмовник видання.

При цьому, принц Гаррі не звинувачує Меган Маркл у своєму нинішньому дискомфорті. Він лише робить акцент на тому, що засмучений втратою військових регалій.

Раніше УНІАН з посиланням на ЗМІ писав, що Гаррі сумує за батьківщиною, сім'єю і друзям і дуже переживав, коли його батько лікувався від коронавірусу. Також він на зв'язку в телефонному режимі з бабусею королевою Єлизаветою II, вона, нагадаємо, зараз знаходиться у Віндзорському замку. У пресі продовжують писати про те, що принц Гаррі став для Меган квитком у великий світ, а його інтереси залишаться для неї на другому плані.