Раміна Есхакзай зізналася, чому не хоче народжувати дітей

Вона каже, що думала про усиновлення.

Українська блогерка Раміна Есхакзай неодноразово говорила, що не хоче самостійно народжувати дітей, проте її відвідують думки про усиновлення.

В інтерв'ю Дмитру Гордону вона сказала, що, швидше за все, сама не хоче народжувати через пережитий непростий період. Як виявилося, коли батько Раміни пішов з сім'ї, їй довелося взяти на себе відповідальність за маму і сестру Діану.

За її словами, в цей непростий життєвий період вона була в ролі мами для своєї молодшої сестри. Вона так чинила по відношенню до неї, тому що не хотіла, щоб Діана відчувала себе недолюбленою.

Дмитро Гордон, у свою чергу, зазначив, що Раміна захоче народити дитину, коли зустріне чоловіка і покохає його по-справжньому. Блогерка відповіла, що це стереотип.

Варто відзначити, що дівчина неодноразово говорила, що готова до стосунків з чоловіком, у якого вже є діти.

Нагадаємо, раніше Раміна Есхакзай згадала про життя в Росії і сказала, що думала залишитися жити і працювати в Москві. Однак незабаром вона зрозуміла, що це була її помилка, за яку їй довелося розплачуватися після повномасштабного вторгнення.

За її словами, в мережі їй почали писати про те, що це вона винна у війні. Як зізналася знаменитість, її навіть відвідували думки про суїцид.

Вас також можуть зацікавити новини: