Росіянина Моргенштерна помітили з учасницями українського "Холостяка"

Мережу обурила така компанія.

Російський репер Моргенштерн був помічений у компанії українок. Нещодавно скандальний виконавець разом з учасницями шоу "Холостяк-11" Адель Асанті та Христиною Пустовар опублікували спільне відео з відпочинку на Балі. На ньому хлопець сидить в центрі, а одна з дівчат годує його борщем. Після того Моргенштерн говорить "дякую". 

Саме ж відео порноакторка Адель Асанті підписала так: 

"За такий український борщ гріх не подякувати. Лагідно українізуємо іноагента".

Нещодавно репер давав концерт на Балі. Дівчата супроводжували його під час виступу та розважалися разом за лаштунками. 

Реакція підписників

Відео, яке вже встигло набрати майже 2000 лайків, почали активно обговорювати в мережі. Підписники обурилися поведінкою українок, які  проводять час у компанії росіянина. 

У коментарях писали, що це справжня ганьба. Дівчатам радили не водитися з ним та наголошували, що чоловік продовжує платити податки в Росії, в той час, як вона виготовляє на ці кошти ракети і дрони, які нищать Україну та українців. 

До речі, російському реперу Моргенштерну заборонено приїжджати до України, він внесений до "чорного списку" Мінкульту. Спочатку репер засудив повномасштабне вторгнення, втік з Росії та навіть випустив кліп про війну. Проте зараз він говорить, що сумує за домом і не проти повернутися.

Вас також можуть зацікавити новини: